Proiecte

Proiecte Arta nu Mușcă

1.Brâncuși. Balada drumului spre infinit. (Producție video, 30 noiembrie 2020)

Proiect cultural ce reunește mai mulți artiști talentați: Victor Rebengiuc, Alexandru Tomescu, Miruna Vidican, Marina Minoiu, Alice Minoiu, Robert Ștefan, Francesca Velicu, Dinu , cu scopul de de a crea împreună un concept adaptat condițiilor actuale.
2.Tramvaiul Poeziei ( 10 septembrie-1 octombrie 2019)

Un tramvai de pe linia 1, din București, va rescrie mersul orașului printr-o serie de activități menite să aducă poezia mai aproape de publicul larg și să contribuie pozitiv la imaginea orașului: bibliotecă interactivă, lecturi performative în spații atipice și un concurs de poezie pentru tineri.
3. Poezia nu mușcă ( 14-16 iunie 2019)

O serie de lecturi publice cu zvâc, susținute de poeți, activiști, artiști, într-un set-up special, amintind indirect că 69% dintre români nu au citit nicio carte în 2018. Concept prezentat la Street Delivery.

4. Ghidul #MuzeulNuMușcă ( 18 mai 2019)

Un concept în parteneriat cu Universitatea de Arte și Noaptea Muzeelor, cu scopul de a prezenta 10 mesaje inedite, care să încurajeze publicul larg să viziteze mai des muzee și expoziții de artă. Distribuit gratuit în 3500 de exemplare : Muzeul Țăranului Român, Muzeul Antipa, Muzeul Național de Geologie, MNAR, Muzeul George Enescu, Muzeul Literaturii, Muzeul Vârstelor.

5. Atelierul de scrisori călătoare/Livrez Dragoste (2015-2018)

O inițiativă de a readuce farmecul de altădată, în vremuri dominate de tehnologie- comunicare prin scrisori caligrafice cu sigiliu. Diverse mijloace de transport în comun ( tramvai, autobuz, tren, avion) din marile orașe ale țării au fost decorate cu mii de mesaje, reamintind călătorilor de lucrurile mici care fac diferența.

6. Festivalul de Muzică Clasică la Metrou ( 2012-2016)

Am transformat peroanele celor mai tranzitate stații în săli de spectacole ah hoc pentru zeci de concerte, recitaluri și momente artistice inedite, susținute de tineri artiști. Am demonstrat că Muzica Clasică e pentru toată lumea! 46 % dintre călătorii metroului au participat.